Păcatele Trecutului

Mai multe poze

Păcatele Trecutului
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când un urmăritor obsedat încearcă să o ucidă pe fiica ei, Berry, Caroline King nu are nici o îndoială la cine trebuie să apeleze pentru ajutor: la tatăl fetei, fost polițist și actual detectiv particular. Sunt treizeci de ani de când Dodge Hanley a văzut-o ultima dată pe Caroline, însă frumoasa femeie încă îi bântuie visele.

Dodge are o mulțime de scuze și de resentimente pentru care ar putea ignora apelul lui Caroline, dar și un motiv extrem de convingător ca să zboare spre Texas pentru a-și proteja fiica pe care nu a cunoscut-o niciodată: vinovăția.

Curând, Dodge se convinge că Berry nu este cea care l-a împuşcat pe bărbatul cu care a avut, cândva, o relaţie pasageră. Mai mult, ea îl cunoaște pe criminal – este vorba despre Oren Starks, un fost coleg de serviciu, extrem de deștept și pasionat de jocurile minții, dar cu un comportament obsesiv.

Situația se înrăutățește când Oren lasă în urmă și alte victime, alături de indicii care o învinovățesc pe Berry. Iar Dodge, un om care și-a riscat mereu viața, își dă seama că de această dată trebuie să pună în primejdie mai mult de-atât – propria inimă. 

 

Despre Autor 


 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare.

În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-741-896-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri