Păcatele Mamei

Păcatele Mamei
79,00 MDL (19,84 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fiecare femeie face alegeri in viata. Si nimeni nu a facut alegeri mai dificile decat Olivia Grayson.

O femeie de succes in lumea afacerilor care pierde o mare parte din viata copiilor ei pentru a-si construi un imperiu. In aceasta carte Olivia ajunge in momentul in care se confrunta cu trecutul incercand sa echilibreze prezentul. Copiii ei au fost lasati in grija tatalui si a bunicii, a fost iubitoare, dar absenta si acum la 69 de ani descopera ca vrea sa recupereze timpul pierdut. Relatia cu proprii copii s-a racit in timp si acestia o condamna pentru toata acea perioada de absenta.

Ea este acum foarte apropiata de nepotii ei spre deosebire de relatia pe care o are cu copiii. In fiecare an isi sarbatoreste ziua cu o excursie exotica pentru toata familia, ca un fel de recompense si ca un fel de “iertati-ma”. O bunica mai buna decat ca mama, ea dedica dragostea si sprijinul pentru a tine familia aproape si a obtine o iertare pentru tot ceea ce-a fost in trecut. Stie ca, multi dintre membrii familiei au probleme personale si vrea cumva sa le fie alaturi, deoarece timpul care si l-a petrecut construind un imperiu pe care sa-l lase generatiei viitoare au facut-o sa piarda partea cea mai importanta din viata acestora.

In aceasta vara ea aranjeaza o vacanta de vis in Marea Mediteraneana pe un iaht de lux si spera sa fie cea mai memorabilia vacanta dintre toate. Si probabil asa si va fi!

Fiica ei cea mica Cassie, producator muzical refuza invitatia, asa cum de altfel a facut-o in fiecare an. Dar ceilalti accepta. Fiica cea mare care traieste in umbra mamei sale incearca sa-si implineasca un vis-de-a fi scriitoare si sa isi refaca viata impreuna cu copii ei. Fii ei, Phillip director finaciar si John sef de creatie si design impreuna cu copii si nevestele lor, dar care au probleme. Asa ca isi doreste, ca aceasta vacanta in splendida Riviera sa fie una de care sa-si aminteasca deoarece ea va incerca inca odata sa isi capete iertarea copiilor-desi este sceptica. Asa cum la orice astfel de adunare de familie, exista si surprize si lucrurile nu ies mereu cum au fost planuite-asa se intampla si acum.

Olivia este constienta de pacatele ei si lupta cumva sa fie inteleasa. Iar ceea ce poate o va ajuta in sabilirea unei anumite relatii cu copiii ei, este chiar trecutul care poate vindeca familia.

Secretele, nemultumirile, pacatele ies la iveala, acuzatiile nu lipsesc, reprosurile sunt la inaltime. Dar unul cate unul, ca o ironie a sortii, copiii Oliviei afla despre ei ca au comis aceleasi pacate ca ale mamei, cele de care o acuzase atatia ani. O vacanta in care lectii importante de viata, compasiune si adevar isi dau mana.

O femeie puternica care isi asuma vina, dar care este suficient de inteleapta sa-si respecte copiii, sa ierte si sa iubeasca neconditionat.


Despre Autor


 

Danielle Steel este una dintre cele mai populare autoare din lume, având vândute peste 590 milioane de exemplare ale cărţilor sale. În categoria celor mai bine vândute titluri intră şi Strada Charles 44. Adresa iubirii; Legături de familie; Moștenirea; O femeie împlinită.

La Editura Litera au mai apărut: Până la sfârşitul veacurilor; La prima vedere; Păcatele mamei; Îngerul păzitor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-686-957-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri