Păcate

Mai multe poze

Păcate
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când ajunge la Hollywood, Sunday Simmons nu se așteaptă să găsească aici lumea nebună a sexului, a drogurilor, a cinismului.

Căci, în ciuda frumuseții, talentului și succesului său, ea încă posedă o calitate rară: integritatea. Prinsă în vârtejul întâmplărilor, se lasă o vreme influențată de cei din jurul său: vedete superficiale, prieteni de complezență, personaje dubioase, toți în căutarea succesului, a banilor și a faimei. Totul până când în preajma ei apare Charlie Brick, unul dintre cei mai faimoși actori ai momentului, vedetă incontestabilă a marelui ecran.

Dar viața lui Sunday este zguduită de întâmplări dramatice. Printre nenumărații ei fani se numără și Herbert Lincoln Jefferson, al cărui singur vis este să o întâlnească. Când frustrarea lui începe să devină amenințătoare, viața lui Sunday este în pericol. Cine o va ajuta atunci când va fi la un pas de moarte? Cine îi va reda încrederea în frumusețea vieții?

„Scandalos de sexy... o fascinantă poveste de la Hollywood.“-- News of the World

Despre Autor

Cu peste 500 de milioane de exemplare vândute în 40 de țări, Jackie Collins este, cu siguranță, una dintre cele mai de succes scriitoare ale momentului. Majoritatea cărților sale, bestselleruri New York Times, au ca fundal lumea strălucitoare a Hollywoodului, plină de personaje bogate, frumoase, dar lipsite de scrupule.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: 05.06.2014
ISBN: 978-606-686-760-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri