Otrăvurile din Caux: Breasla Degustătorilor

Mai multe poze

Otrăvurile din Caux: Breasla Degustătorilor

Preț de Listă: 186,00 MDL (46,50 RON)

Preț: 93,00 MDL (23,25 RON)

Economisești: 93,00 MDL (23,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

După înfrângerea Regelui şi a Reginei Mătrăgună, în Caux este din nou linişte. Totuşi, a mai rămas de îndeplinit o Profeţie: bunul rege Verdegris, acum bolnav de moarte, urmează a fi găsit şi vindecat de Nobilul Vlăstar, nimeni alta decât Ivy Manx.

Alături de prietenul ei Rowan, tânăra Ivy Manx trebuie să se aventureze în interiorul Breslei Degustătorilor, condusă de diabolicul Vidal Vinegret. Colac peste pupăză, primejdiile se înmulţesc odată cu apariţia unei plante otrăvitoare care-i ameninţă călătoria: feriga rea, cunoscută şi ca făcătoarea-de-regi, cea care îşi poate înnebuni victimele, luându-le prizoniere într-un tărâm întunecat.

Vor reuşi eroii noştri să contracareze acţiunile duşmanilor lor şi să înfăptuiască Profeţia? Ce alte noi aventuri li se mai deschid înainte?

 

Despre Autoare

Susannah Appelbaum provine dintr-o familie de doctori și filosofi, care i-au insuflat de mică atât fascinația, cât mai ales precauția necesară în fața unei sticle pe a cărei etichetă scrie: „Otravă“. Ideea trilogiei „Otrăvurile din Caux“ i-a venit în copilărie, în timp ce se afla în Franța, în cabana unui pădurar. „Dincolo de ușa căsuței se întindeau păduri străvechi, porci mistreți și tot felul de fructe sălbatice cu totul noi pentru mine și care te îmbiau să le guști.“

Susannah a lucrat în domeniul editorial vreme de mulți ani, iar acum locuiește împreună cu familia când în statul american New York, când în insula Capul Breton din Nova Scoția, unde are o grădină în care cresc tot felul de buruieni.

www.susannahappelbaum.com

Detaliile Produsului

Titlu Original: he Poisons of Caux: The Tasters Guild (Book II)
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-880-5
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri