Osho: Iubire, Libertate și Solitudine. O nouă Viziune asupra Relației de Cuplu (LIVRARE: 15 ZILE)

Osho

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

Osho:  Amintiri dintr-o Copilărie de Aur. Copilăria Rebelă a unui Mare Iluminat ( LIVRARE: 15 ZILE)

Osho

280,00 MDL

Descriere

"Iubirea iti acorda libertatea de care ai nevoie si te ajuta sa fii tu insuti. Este un fenomen extrem de paradoxal. Pe de o parte, te face sa te simti ca un suflet in doua trupuri; pe de alta parte, iti confera individualitate, unicitate. Te ajuta sa renunti la egoul tau marunt, dar sa iti cunosti sinele suprem. in acest fel, problema dispare. Iubirea si meditatia sunt doua aripi pe aceiasi umeri. Ele se echilibreaza reciproc. Numai atunci când le cultivi pe amândoua poti creste, poti deveni implinit."

"Omul nu este doar liber, el este insasi libertatea. Aceasta este adevarata lui esenta, sufletul lui. in clipa când ii contesti omului libertatea, ii refuzi cea mai pretioasa comoara a lui, imparatia la care are dreptul. El devine un cersetor [...]

Cine intelege ca omul se naste in mod liber isi deschide practic toate posibilitatile de a creste. Depinde numai de el ce anume doreste sa devina, si ce nu. El devine propria sa creatie. Viata devine o aventura - nu o simpla manifestare a unui program, ci o aventura, o explorare, o descoperire. Adevarul nu este prestabilit. El trebuie creat. intr-un fel, putem spune ca noi ne cream pe noi insine in fiecare moment."


Despre Autor

Osho poate fi considerat unul dintre cei mai prolifici autori, unul dintre liderii spirituali cu cei mai numeroşi discipoli, unul dintre cei mai bine vânduţi şi citiţi autori din întreaga lume.În 1931, în Kuchwara, un oraş situat în partea centrală a Indiei se naşte Osho. Până la 9 ani nu a mers la şcoală, dar după ce a învăţat să citească a devorat toate cele 3000 de cărţi din biblioteca sătucului în care locuia. Osho a trăit prima stare de "samadhi" - iluminare la vârsta de 21 de ani (în 21 martie 1953).

A obţinut masteratul în filozofie la Universitatea din Saugar şi timp de 9 ani a predat filozofia la Universitatea din Jabalpur. În 1966 a renunţat la postul de profesor, dedicându-şi viaţa ghidării spirituale cerute de numeroşii lui discipoli.

Viaţa lui este fascinantă. Osho poate fi considerat unul dintre cei mai prolifici autori, posesorul uneia dintre cele mai mari biblioteci personale (conţinând cărţi citite, nu doar colecţionate), unul dintre liderii spirituali cu cei mai numeroşi discipoli.


Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 318
Apariția: Ianuarie 2012
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 973-8471-44-3