Orice femeie poate! Împlinire în dragoste şi în sfera sexuală pentru femei necăsătorite, văduve, divorţate şi...căsătorite.

Orice femeie poate! Împlinire în dragoste şi în sfera sexuală pentru femei necăsătorite, văduve, divorţate şi...căsătorite.
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
 • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
 • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • 4 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Descrierea Cărții

 

Deşi această carte se adresează femeilor, ea este scrisă şi pentru fiecare bărbat care doreşte să ştie mai multe despre femei şi despre felul în care ele îşi găsesc împlinirea. Folosindu-se de anii săi de experienţă ca psihiatru şi bazându-şi concluziile pe studii detaliate de caz, dr. Reuben oferă o varietate de sfaturi sănătoase, practice, pentru femei - necăsătorite, văduve, divorţate sau căsătorite, referitoare la felul în care acestea pot să-şi îmbunătăţească viaţa afectivă. 
Deşi poate îmbăaca forme subtile, represiunea şi discriminarea sexuală a femeii din partea societăţii este încă o practică întâlnită. Dr. Reuben, conştientizând falsa problematizare a tematicii sexuale, vorbeşte deschis despre asumarea acestui aspect foarte important în viaţa şi sănătatea fiecăruia. Negarea, demonizarea sau tratarea cu falsa pudoare a sexualităţii nu ajută la nimic. Nici personal, nici atunci când o discuţie pe asemenea teme este purtată cu un copil sau cu un adolescent, care poate fi cu uşurinţă influenţat negativ. 
Autorul stabileşte linii clare de orientare, care pot ajuta femeia să-şi găsească bărbatul potrivit şi să rămână împreună cu el, ducând o viaţă fericită şi plină de satisfacţii. Puteţi învăţa cum să câştigaţi dragostea partenerului şi să aveţi o viaţă sexuală mai vibrantă şi mai împlinită.

 

 

  Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

  Detaliile Produsului

  Titlu Original: Any Woman Can! Love and Sexual Fulfillment for the Single, Widowed, Divorced...and Married
  Limba: Română
  Coperta: Copertă moale
  Pagini: 429
  Editura: Curtea Veche
  Apariția: 2017
  ISBN: 9786064400536
  Greutatea: 0.3000

  Pareri