Orice Femeie Poate!

Orice Femeie Poate!
119,00 MDL (26,68 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Desi aceasta carte se adreseaza femeilor, ea este scrisa si pentru fiecare barbat care doreste sa stie mai multe despre femei si despre felul in care ele isi gasesc implinirea. Folosindu-se de anii sai de experienta ca psihiatru si bazandu-si concluziile pe studii detaliate de caz, dr. Reuben ofera o varietate de sfaturi sanatoase, practice, pentru femei - necasatorite, vaduve, divortate sau casatorite, referitoare la felul in care acestea pot sa-si imbunatateasca viata afectiva.

Desi poate imbaraca forme subtile, represiunea si discriminarea sexuala a femeii din partea societatii este inca o practica intalnita. Dr. Reuben, constientizand falsa problematizare a tematicii sexuale, vorbeste deschis despre asumarea acestui aspect foarte important in viata si sanatatea fiecaruia. Negarea, demonizarea sau tratarea cu falsa pudoare a sexualitatii nu ajuta la nimic. Nici personal, nici atunci cand o discutie pe asemenea teme este purtata cu un copil sau cu un adolescent, care poate fi cu usurinta influentat negativ.

Autorul stabileste linii clare de orientare, care pot ajuta femeia sa-si gaseasca barbatul potrivit si sa ramana impreuna cu el, ducand o viata fericita si plina de satisfactii. Puteti invata cum sa castigati dragostea partenerului si sa aveti o viata sexuala mai vibranta si mai implinita.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2002
ISBN: 973-8356-61-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri