Ordinea Nașterii. Ce Spune Poziția în Familie despre Tipul Tău de Personalitate

Ordinea Nașterii. Ce Spune Poziția în Familie despre Tipul Tău de Personalitate
144,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cu toții dorim să ne cunoaștem mai bine: este, de multe ori, cheia succesului în plan personal și profesional. Poate de aceea teoria ordinii nașterii ne captează imaginația - ne oferă un mijloc tulburător de simplu prin care să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și pe ceilalți.

Cartea prezintă aspectele pe care le dezvăluie ordinea nașterii privind copilăria, caracterul, relațiile cu ceilalți și chiar alegerea carierei. Autoarea examinează, de asemenea, factorii ce pot influența - sau chiar modifica - trasăturile date  de ordinea nașterii, precum educația primitivă, numărul fraților și al surorilor sau diferența de vârstă față de aceștia, explicațiile teoretice minuțioase fiind însoțite de prezentarea unor cazuri practice.

Despre Autoare

Linda Blair, absolventă de psihologie la Colegiul Wellesley din Massachusetts, a lucrat în cadrul unităţii de comportament animal de la Medical Research Council, Universitatea Cambridge, studiind, împreună cu profesorul Robert Hinde, relaţiile dintre mamă şi sugar la primate. A obţinut ulterior o bursă la Harvard pentru a studia activităţile de joc şi dezvoltarea limbajului la copii și este psiholog clinician specializat în terapia cognitivă.

La sfârşitul anilor 1980 a început să ţină prelegeri în şcoli şi universităţi, pe tema adaptării la stresul examenelor. Participă la emisiuni radio și TV şi a publicat articole în The Guardian şi în revista Psychologies. În prezent, semnează rubrici în The Times şi în revista Junior.

Este membră a comitetului media pe care British Psychological Society îl recomandă comentatorilor de presă, radio şi televiziune, membră a British Psychological Society (unde este associate fellow) şi a fost acreditată de British Association for Behavioral and Cognitive Psychotherapies.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-584-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri