Orașul Oaselor. Instrumente Mortale. Vol.I

Orașul Oaselor. Instrumente Mortale. Vol.I
264,00 MDL (59,19 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Clary Fray, o fata de cincisprezece ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.

In Orasul Oaselor, cartea intai din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare si ea insasi e atacata de un demon – un ravener inspaimantator. Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.

De asemenea, Clary il intalneste pe Jace, un tanar fermecator, si, impreuna cu el, incearca sa dezlege nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a rapit-o pe Jocelyn? Unde se afla Pocalul Mortal si ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, in sobolan si cum poate fi desfacuta vraja? Cum a reusit Clary sa dobandeasca dintr-odata Vederea? De ce sunt demonii interesati de o mundana oarecare?

Nu in ultimul rand, Clary incearca sa-si inteleaga propriile sentimente – in ce relatie se afla ea de fapt cu Jace si Simon?

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate varstele cu, o actiune plina de suspans, ritm alert, imaginatie si originalitate!

Recenzii

“Seria Instrumente mortale creeaza o lume de poveste in care as fi incantata sa traiesc. Absolut minunata!” --  Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

”Seria este comparata cu deja celebrele Harry Potter si Buffy Spaima Vampirilor

”Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller

Despre Autoare

Cassandra Clare - s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind; până să împlinească zece ani, a locuit în Anglia, Franţa şi Elveţia. Cum familia ei se muta frecvent, cărţile au fost prietenii ei cei mai buni – nu mergea nicăieri fără să aibă cu ea o carte.

După încheierea studiilor, Cassie a locuit la Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste. În 2004, inspirată de peisajul urban al Manhattanului, locul ei favorit, a început să scrie,Orasul Oaselor acesta fiind romanul ei de debut.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 480
Editura: Leda
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-102-319-9
Dimensiuni: 15 x 23 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri