Ora de Aur [Carte Electronică]

Ora de Aur [Carte Electronică]

Preț de Listă: 114,99 MDL (28,75 RON)

Preț: 79,34 MDL (19,84 RON)

Economisești: 35,65 MDL (8,91 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment (Ediția Print)
Ediție Print (PDF)
    • 5 persoane au cumpărat recent acest produs.

Preț de Listă: 114,99 MDL (28,75 RON)

Preț: 79,34 MDL (19,84 RON)

Economisești: 35,65 MDL (8,91 RON) (31%)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 5 rate cu 0% dobândă!

Descriere

Hildy Good s-a născut şi a crescut în Wendover, un orăşel pitoresc de pe Coasta de Est. De zeci de ani, este agentul imobiliar cel mai important din regiunea celebră pentru conacele vechi de pe malul oceanului, la mare căutare printre cei din lumea bună din Boston. Viaţa ei arată perfect: are două fiice, un nepot de doi ani, încheie tranzacţii de milioane de dolari, e independentă şi lipsită de griji.

O faţadă care începe să se fisureze din clipa în care vinde o proprietate impozantă familiei McAllister, iar frumoasa şi misterioasa Rebecca se mută în Wendover. Între cele două femei, aparent atât de diferite, se înfiripă o prietenie care o împinge pe Hildy să-şi dezvăluie treptat slăbiciunile. Însă traumele şi defectele ei pălesc pe lângă nevoia obsesivă de afecţiune a Rebeccăi, care ameninţă să distrugă căsnicii şi vieţi.

Într-un moment de cumpănă pentru Hildy, sentimentele lui Frank Getchell, un prieten din adolescență, se dovedesc providențiale. Imediat după publicare, Ora de aur a devenit bestseller New York Times.

În 2013, Film Nation Entertainment a cumpărat drepturile de ecranizare a cărţii, pelicula urmând să-i aibă, în 2016, pe Meryl Streep şi Robert De Niro în rolurile principale. 

 

Recenzii


 

„Un roman perfect construit. Ann Leary are umor şi un excelent spirit de observaţie... iar rezultatul e portretul complex al unei femei care se luptă cu dependenţa de alcool într-un oraş unde nici un secret nu poate fi păstrat la nesfârşit.“ -- The New York Times Book Review
 
„Evenimentele dramatice, superstiţiile şi poveştile de dragoste se îmbină în irezistibilul roman al lui Ann Leary.“-- Redbook
 
„Originală, inteligentă şi spusă cu măiestrie, povestea lui Hildy te îmbată şi te dezmeticeşte în acelaşi timp.“-- People

 

Despre Autor


 

Ann Leary (n. Lembeck) s-a născut în 1962 în Syracuse, New York. A urmat cursurile Bennington College din Vermont, absolvind în 1982 Emerson College. Aici îl cunoaşte pe actorul Denis Leary, cu care se căsătoreşte în 1989. În 2005 îi apare volumul de memorii An Innocent, A Broad, iar în 2009, romanul Outtakes From a Marriage.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Good House
Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: Octombrie 2015
ISBN: 978-973-689-978-2
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 300

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: