Opus Dei

Opus Dei
313,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O carte obiectiva despre cel mai controversat subiect al momentului. Cartea care dezvaluie miturile si adevarurile celei mai controversate forte din Biserica Catolica asumandu-si provocarea de a incerca sa surprinda esenta Opus dei, organizatia care reuseste sa stimuleze cei mai sensibili centri ai imaginatiei conspirationiste.

O opera exhaustiva, o cercetare indeaproape care releva misterul, dar si doctrina celei mai puternice organizatii din sanul Bisericii Catolice, o incursiune fantastica in sanul congregatiei care odata cu apritia romanului Codul lui Da Vinci fascineaza o lume intreaga. In urma interviurilor cu membri marcanti, dar si cu fosti membri, cercetand indeaproape acest fenomen, John Allen exploreaza un mit al zilelor noastre.

Prin aceasta carte John Allen deschide o usa care a fost, poate, prea mult zavorata. Iar rezultatul acestui demers, cartea Opus dei vorbeste de la sine prin obiectivitatea de care da dovada, dand raspunsuri, dar in acelasi timp starnind si mai multe intrebari.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Rao
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-103-155-2
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri