Omul care Aduce Ploaia

Omul care Aduce Ploaia
143,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cel mai citit autor al acestui deceniu rămâne fidel opţiunilor sale şi face o nouă incursiune în lumea avocaţilor. Clasicul (deja) tânăr absolvent al Facultăţii de Drept, aici pe nume Baylor, primeşte o lovitură dură de la viaţă, căci firma unde ar fi trebuit să lucreze imediat după absolvire este înghiţită de o superfirmă de avocaţi care nu mai are nevoie de serviciile sale. Este nevoit astfel să lucreze la o firmă de periferie, implicată în afaceri murdare.

Deţine însă un atu important: are un contract cu o familie ce dă în judecată o mare companie de asigurări care a refuzat să plătească o asigurare pentru leucemie. Inconfundabilul Grisham construieşte migălos fiecare detaliu, conturând o acţiune trepidantă, cu implicaţii nebănuite şi cu un deznodământ surprinzător.

Despre Autor

John Grisham s-a născut în Jonesboro, Arkansas, la 8 februarie 1955, într-o familie modestă. Dupã absolvirea Facultăţii de Drept, a practicat avocatura timp de aproape un deceniu în Southaven. În 1983, a fost ales în Camera Reprezentanţilor din Mississippi, din partea democraţilor, for din care a făcut parte până în 1990. În timpul liber, ca hobby, Grisham a început munca la primul său roman şi a avut nevoie de trei ani pentru a scrie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 631
Editura: Rao
Apariția: 2014
ISBN: 978-606-609-644-7
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri