Omul care aduce ploaia...de bani (ediţia Capital)

Omul care aduce ploaia...de bani (ediţia Capital)
68,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

„Citiţi această carte!E menită să fie o lectură obligatorie pentru fiecare scoală de 
afaceri.”
                                                                                                       John P.Strelecky

How to Become a Rainmaker

Iată-l pe cel care aduce în companie clienţii importanţi,încasările-record şi afacerile mari.Cum reuşeşte?
Nu aşteaptă niciodată să dea norocul peste el!Tocmai de aceea are norocul să se numere printre cei cu adevarat bine plătiţi(din orice domeniu).Indiferent de statutul pe care îl deţine-proprietar al afacerii,partener,CEO,director,agent de vânzări sau altceva similar-el este indispensabil pentru organizaţie.De ce?
Fiindcă priveşte fiecare persoană întâlnită ca pe un potenţial client;în public,e încrezator şi,totuşi,abordabil;se oferă să reprezinte firma la diverse evenimente,ţine discursuri şi îşi face mereu alte cunoştinţe;învaţă mereu tehnici noi de vânzare;se concentrează asupra afacerilor importante,dar îsi împarte cu alţii succesul;e devotat companiei şi pasionat de munca lui.El e omul care...le arată clienţilor câştigul, nu se lasă intimidat,îndrăzneşte să pună întrebări,nu se ascunde niciodată”în şedinţe”,se comportă cu modestie,lucrează chiar şi vinerea după-amiază,nu se duce la mese de afaceri ca să mănânce şi nu-şi scapă din vedere nicio clipă obiectivul.
Aşa îl prezintă Jeffrey Fox pe omul care aduce bani în firmă.Şi ştie ce spune,pentru că este el însusi un om care aduce ploaia...de bani.

 

 JEFFREY J.FOX este fondatorul renumitei organizaţii Fox & Co.,Inc.,o firmă de consultanţă în domeniul marketingului,ce are în portofoliul de clienţi peste 60 de instituţii, şi este situată în Avon,Connecticut.
Înainte de a-şi înfiinţa propria companie,Fox a avut funcţia de vicepreşedinte pe probleme de  marketing în cadrul Loctite Corporation.De asemenea,a deţinut funcţii executive de top şi în alte câteva companii internaţionale.
Jeffrey Fox a absolvit Trinity College din Hartford,Connecticut,şi a finalizat un MBA La Harvard Business School.Conform cercetărilor,autorul acestei cărţi este subiectul unui studiu de caz predat la Harvard,considerat a fi unul dintre primele 100 analizate acolo.Mai mult,se pare că acesta este cel mai frecvent analizat studiu de caz din lume.
Fox este un orator foarte căutat de către organizaţiile mari şi grupurile de directori executivi din companii.
Cărţile sale au fost traduse în 35 de limbi.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: How to Become a Rainmaker:The Rules for Getting and Keeping Customers and Clients
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-172-3
Greutatea: 0.3000

Pareri