Ofiţerul stării civile

Ofiţerul stării civile
199,00 MDL (49,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Livia Pertini este renumită pentru mâncărurile ei de la birtul local şi proaspăt căsătorită când atrocităţile celui de-al Doilea Război Mondial îi distrug singurul cămin pe care l-a avut vreodată. Primind cumplita veste a morţii soţului ei, frumoasa Livia se întreabă cum va supravieţui.

Căpitanul James Gould soseşte la Napoli, un oraş sărăcit şi în ruină, hotărât să pună capăt înfloritorului comerţ la negru şi să restabilească ordinea într-o ţară a cărei limbă o vorbeşte fluent, dar a cărei cultură o înţelege, cu naivitate, în mod greşit. Într-o vreme şi un loc marcate de privaţiuni, el o angajează pe Livia ca bucătăreasă şi descoperă felurile ei de mâncare delicioase, din ingrediente găsite ca prin farmec.

Şi în curând se va îndrăgosti atât de magicele preparate, cât şi de superba maestră în arta culinară. Dar una dintre îndatoririle sale este aceea de a activa ca "ofiţer al stării civile", bărbatul desemnat să îi convingă pe soldaţii britanici să renunţe la căsătoria cu seducătoarele italience. Dragostea pentru Livia reprezintă pentru căpitan o încălcare a principiilor sale de-o viaţă, dar el este pe cale să afle că pasiunea este mai delicioasă decât cel mai gustos fel de mâncare. 

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Wedding Officer
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 448
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-606-8255-10-1
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri