Odoraș, Nr. 1 (60, Februarie 2013) [Revistă Digitală]

Odoraș, Nr. 1 (60, Februarie 2013) [Revistă Digitală]
14,99 MDL (3,01 RON)

* cîmpuri obligatorii

14,99 MDL (3,01 RON)

Descriere

Copiii, pe care îi admiraţi pe coperta acestei ediţii, sunt câştigătorii concursului

Darius Guţu, la noi înălţimi.Cu Darius nu suntem la prima întâlnire. Ne cunoaştem de când avea câteva lunişoare. Ne-am bucurat pentru el şi am arătat lumii fiecare realizare a sa, pe paginile revistei noastre. Putem spune că a crescut odată cu „Odoraş”-ul, de aceea, reîntâlnirea cu el a fost mai mult decât plăcută.

Visul lui Sorinel Sărătură s-a împlinit.Îl mai ţineţi minte pe băieţelul drăgălaş îmbrăcat în costum de ursuleţ Panda? Îl avem din nou în ospeţie la „Odoraş”. De data aceasta – împreună cu ceilalţi doi copii învingători – venit să îşi primească „laurii”, o şedinţă foto pentru coperta revistei noastre, ediţia ianuarie-februarie.

Patricia Bernaz, la primul interviu din viaţa sa. Între cei doi cavaleri, Patricia s-a simţit prinţesă, dar o prinţesă cuminte, fără toane sau mofturi. A ascultat toate recomandările fotografului şi a rezistat destoinic la şedinţa foto, câteva ore, fără a protesta. Ne-a şoptit chiar ea că, atât de mult şi-a dorit să ajungă pe coperta revistei noastre, încât este gata să stea cu orele sub bliţurile aparatului de fotografiat.

SĂNĂTATE

- Vaccinurile - ce trebuie să cunoască mama
- Sucurile pentru copii

DEZVOLTARE

- Sindromul deficitului de atenţie
- Scenele din magazin - psihologul te ajută
- Cum să avem un matineu reuşit?
- Frica are ochii mari

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 142 MB
Pagini: 108
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: