Ochiul fotografului

Ochiul fotografului
385,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Designul este cel mai important factor în obţinerea unei fotografii reuşite. Capacitatea de a intui potenţialul unei scene şi de a organiza apoi toate elementele grafice într-o compoziţie captivantă reprezintă una dintre reţetele de succes în cadrul artei fotografice.

Fotografia digitală a introdus o nouă dimensiune a designului – atât datorită feedbackului care se realizează la momentul surprinderii cadrului, cât şi a posibilităţilor de editare în etapa de postproducţie, în scopul îmbunătăţirii imaginii. Acest aspect a influenţat profund felul în care lucrează astăzi fotografii profesionişti.

Autorul demonstrează însă cum oricine îşi poate dezvolta abilitatea de a descoperi şi de a surprinde imagini digitale deosebite, explicând cum şi de ce anumite cadre sunt reuşite, iar altele, nu.

Conţinând imagini şi scheme edificatoare, cartea explorează toate abordările tradiţionale ale compoziţiei şi designului, dar prezintă şi tehnici digitale mai moderne, precum stitching şi HDRI, menite să extindă posibilităţile cadrului fără a compromite viziunea fotografului.

Video despre Carte

Despre Autor

Michael Freeman (născut în 1945) este un fotograf, jurnalist și autor britanic. A scris peste 40 de cărți despre arta fotografică. A fost premiat cu Prix Louis Philippe Clerc în 1990 de Muzeul Francez de Fotografie din Bièvres, Franța.

www.michaelfreemanphoto.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: he Photographer's Eye: Composition and Design for Better Digital Photos
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-344-5
Dimensiuni: 23,5 x 25,8 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri