Oameni şi miracole

Oameni şi miracole
47,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Există oameni care devin lumină, care se ridică deasupra pământului, care merg pe tăciuni încinşi ori stau întinşi pe cuie. Există oameni care pot degaja o mare căldură, care trăiesc fără să mănânce sau care vindecă boli incurabile, oameni care călătoresc în timp şi care, după ce mor, nu putrezesc în mormânt...

Corpul uman - guvernat de legi în majoritate cunoscute - are, în anumite împrejurări, capacitatea să se comporte într-un mod atât de uluitor, de inexplicabil, încât se poate vorbi despre miracole.

Cartea de faţă nu este un tratat despre sfinţenie, nici despre mistică, ci o prezentare a acestor miracole. Hélène Renard a inventariat fapte, a examinat mărturii, a discutat cu oameni de ştiinţă, fără însă a-şi propune să studieze implicaţiile religioase ale fenomenelor analizate. Rezultatul este o anchetă pe cât de completă, pe atât de stupefiantă, scrisă cu concizie şi rigoare ştiinţifică.

Despre Autor

Hélène Renard este ziaristă şi autoare a mai multor cărţi consacrate spiritualităţii şi ezoterismului: L'après-vie (Viaţa de după moarte, 1995), Les rêves et l'Au-delà (Visele şi lumea de dincolo, 1983), Dictionnaire des rêves (Dicţionar de vise, 1998).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-744-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri