Oameni şi miracole

Mai multe poze

Oameni şi miracole
47,00 MDL (11,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Există oameni care devin lumină, care se ridică deasupra pământului, care merg pe tăciuni încinşi ori stau întinşi pe cuie. Există oameni care pot degaja o mare căldură, care trăiesc fără să mănânce sau care vindecă boli incurabile, oameni care călătoresc în timp şi care, după ce mor, nu putrezesc în mormânt...

Corpul uman - guvernat de legi în majoritate cunoscute - are, în anumite împrejurări, capacitatea să se comporte într-un mod atât de uluitor, de inexplicabil, încât se poate vorbi despre miracole.

Cartea de faţă nu este un tratat despre sfinţenie, nici despre mistică, ci o prezentare a acestor miracole. Hélène Renard a inventariat fapte, a examinat mărturii, a discutat cu oameni de ştiinţă, fără însă a-şi propune să studieze implicaţiile religioase ale fenomenelor analizate. Rezultatul este o anchetă pe cât de completă, pe atât de stupefiantă, scrisă cu concizie şi rigoare ştiinţifică.

Despre Autor

Hélène Renard este ziaristă şi autoare a mai multor cărţi consacrate spiritualităţii şi ezoterismului: L'après-vie (Viaţa de după moarte, 1995), Les rêves et l'Au-delà (Visele şi lumea de dincolo, 1983), Dictionnaire des rêves (Dicţionar de vise, 1998).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-744-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri