Oameni de onoare

Oameni de onoare
15,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O poveste adevarata si incredibila despre curajul unui barbat si dreptul la visare.

Carl Brashear a visat sa devina primul scafandru afro-american cu rangul de adjutant-sef si a avut ambitia sa se ridice deasupra originilor sale simple de fiu de agricultor din Sud. A avut puterea sa desfida rasismul care l-a amenintat cu fiecare grad ocupat in Marina. Si a mai avut puterea sa dovedeasca detractorilor sai, sefi sau chiar membri ai familiei, ca visul sau poate deveni realitate.

Apoi, fiind chiar pe punctul de a si-l implini, un tragic accident avea sa se transforme in proba finala a curajului sau. Insa, asa cum se spune, incercarile sortii te fac si mai puternic, ceea ce s-a intamplat si cu Carl Brashear. Aceasta este povestea adevarata a unui barbat care a depasit obstacole insurmontabile, incepand cu copilaria chinuita a anilor `30 din Kentucky, continuand cu o cariera haituita de intoleranta si pana la acel accident groaznic - totul sub semnul unei credinte profunde si tenace in reusita.

Si, in cele din urma, Carl Brashear a cunoscut o glorie neasteptata in Marina unde visul sau a devenit mai mult decat un triumf.

A devenit istorie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 257
Editura: Litera
Apariția: 2004
ISBN: 973-675-080-9
Dimensiuni: 10,8 x 18 cm
Greutatea: 0.2400

Pareri