Oameni care au Făcut Istorie. Cele mai Influente 100 de Personalităţi ale Secolului XX

Oameni care au Făcut Istorie. Cele mai Influente 100 de Personalităţi ale Secolului XX
325,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Personalitatile, barbati sau femei, sunt produsul timpului lor sau isi pun amprenta asupra perioadei in care traiesc? Fara indoiala, exista factori sociali, politici si economici care nu pot fi controlati, dar omul poate conferi evenimentelor un anumit caracter si o anumita directie. Cei care fac acest lucru pot deveni adevarate simboluri pentru o cauza sau o idee.

Volumul prezinta tocmai biografiile unor astfel de oameni - liderii care au intruchipat o miscare si inovatorii al caror geniu i-a facut sa creeze ceva atat de special, incat ne-au adus in fata ochilor lucruri pe care nu ni le-am fi putut imagina. Intr-o epoca in care scopul ambitiilor omenirii a fost pe masura progresului tehnologic, rezultatele unor astfel de inovatii s-au dovedit adesea distructive.

Si totusi, acestia sunt oamenii care au facut mai mult decat oricare altii, pentru ca lumea in care traim sa fie asa cum este azi. Nota de originalitate este data de faptul ca toate cele 100 de personalitati enumerate in carte au fost clasificate dupa o formula matematica creata special cu acest prilej.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Rao
Apariția: Februarie 2011
ISBN: 978-606-825-503-3
Dimensiuni: 17 x 23 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri