O Zi + Cană cu Husă Estradi [Pachet Promoțional]

O Zi + Cană cu Husă Estradi [Pachet Promoțional]

Preț de Listă: 169,00 MDL (33,97 RON)

Preț: 135,00 MDL (27,14 RON)

Economisești: 34,00 MDL (6,83 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ai 20% discount pentru carte și o cană îmbracătă în hăinuță Estradi. Culoarea husei poate fi diferită de cea din imaginea, aceasta fiind o surpriză. Oferta este disponibilă în limita stocului până la data de 9 martie 2015.

One Day (O zi) este cel de-al treilea și cel mai recent roman al scriitorului englez David Nicholls, apărut în anul 2009. În toamna anului 2011, romanul a fost ecranizat, cu Annie Hathaway și Jim Sturgess în rolurile principale.

Em şi Dex, Dex şi Em – speranţe şi oportunităţi ratate, zâmbete şi lacrimi, certuri şi împăcări, succese şi eşecuri – o relaţie dezvăluită prin frânturi de viaţă surprinse în aceeaşi zi de 15 iulie.

Douăzeci de ani, doi oameni. O ZI.

 

 

 

 

Imagini din Filmul ”One Day”


 

 

 

 

Recenzii


 

”Inteligent, amuzant, plin de compasiuneși de învățăminte și, pe alocuri, insuportabil de trist...” -- ziarul britanic The Times

”Ca studiu a ceea ce am fost cândva și ce am devenit, O zi este o adevărată capodoperă.” -- revista americană Esquire

”Vei fi captivat încă de la primele pagini... Nicholls redă un dialog spiritual fără cusur, cu un ritm remarcabil.” -- revista franceză Psychologies

”Nu încercați să priviți filmul, pentru că nu are acele detalii din carte ce o fac atât de uimitoare...Chiar pot spune că m-am plictisit de film, și l-am stâns. Cititi, nu este contraindicat nimănui, ci din contra, este recomandat!” -- Ecaterina Popescu, cititoare, Blogul LinaFly

”Daca as fi stiut ce sentimente,impresii m-ar incerca in urma lecturii acestei carti,nu cred c-as fi lasat-o atit de mult timp sa treaca pina as fi  deschis prima fila.Desi recunosc ca la inceput se citea foarte greu,plictisitor,autorul avind mereu un aer prea explicit si prea impresionist,c-o tendinta de a relata pina in cele mai mici detalii absolut orice,cartea m-a lasat fara cuvinte.

O poveste prea frumoasa,prea advarata si prea inteleasa pentru mine.Doi oameni,care s-au avut tot timpul,si care nu si-au pretuit sentimentele,decit atunci cind totul a fost prea tirziu.” -- Cristina Gureu, cititoare, http://kristinakojokaru.wordpress.com

 

Despre Autor


 

David Nicholls, născut pe 30 noiembrie 1966 în Hampshire, este scriitor și scenarist englez. A urmat cursuri de teatru la Barton Peveril College, dar și de fizică și de biologie.

Ca scriitor, s-a lansat în anul 2003 cu romanul Starter for Ten (Cine știe câștigă), urmat în 2005 de The Understudy (Dublura).

A cunoscut faima mondială în 2009 odată cu apariţia romanului ”O zi”, care a fost tradus până în prezent în 37 de limbi şi publicat în peste 2 milioane de exemplare.

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: One Day
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-421-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.8100

Pareri