O Viață Nouă în 7 zile (Carte și CD)

O Viață Nouă în 7 zile (Carte și CD)
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Orice schimbare vine mai întâi din interiorul nostru, şi, oricât de mică ar fi, poate avea un impact esenţial asupra evoluţiei noastre ulterioare, este mesajul transmis de autorul cărţii.

Pe baza studiilor efectuate de-a lungul anilor, dr. McKenna a stabilit strategii şi tehnici cognitiv-comportamentale destinate tuturor celor care doresc să îşi atingă obiectivele autoimpuse. “Succesul şi fericirea nu sunt accidente care li se întâmplă doar anumitor oameni. Aceste stări sunt obţinute prin modalităţi specifice de a gândi şi a acţiona în lumea care ne înconjoară”, susţine Paul McKenna.

„Mintea ta este ca un computer – are propriul soft, care te ajută să-ţi organizezi gândirea şi comportamentul. Lucrând mulţi ani cu tot felul de oameni care se confruntau cu probleme diferite, am ajuns la concluzia că aproape toate problemele îşi au originea în aceeaşi cauză: programe cu efect negativ derulându-se în subconştient”, susţine autorul.

Video: Paul McKenna

Despre Autor

Paul McKenna, doctor în psihologie clinică, reputat scriitor de cărți motivaționale, autor ai mai multor bestseller-uri internaționale vândute în peste 5,000,000 exemplare și traduse în 32 de limbi. După o carieră de succes în radio, McKenna a studiat hipnoza şi programarea neurolingvistică împreună cu Richard Bandler, co-creator al NLP. În 2008 a semnat cu Discovery Channel un contract pentru o serie de emisiuni de self-help, iar prima dintre aceste emisiuni, I Can Make You Thin, a fost difuzată în 2008.

www.paulmckenna.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Change Your Life in Seven Days
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-111-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri