O viață împlinită. Activarea celor 10 nevoi umane care te însuflețesc

O viață împlinită. Activarea celor 10 nevoi umane care te însuflețesc
203,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Brendon Burchard este fondatorul High Performance Academy si autorul bestsellerului Life’s Golden Ticket. Este, de asemenea, autorul cartii The Millionaire Messenger, bestseller New York Times si USA Today. Datorita acestor lucrari, Burchard a devenit unul dintre trainerii motivationali si de marketing de top din lume, iar cartile, videoclipurile si seminarele sale sunt o sursa de inspiratie pentru milioane de oameni. 

Este un invitat constant al posturilor de televiziune si a participat la Anderson Cooper, ABC World News, Oprah and Friends si la alte emisiuni cunoscute, articolele sale fiind in acelasi timp prezente in publicatii precum SUCCESS, Forbes.com si The Huffington Post. Fiind unul dintre trainerii cei mai cautati la ora actuala, a aparut pe scena alaturi de Dalai Lama, Sir Richard Branson, Tony Hsieh, Tony Robbins, Wayne Dyer, Stephen Covey, Deepak Chopra, Marianne Williamson, David Bach, John Gray, Brian Tracy, Keith Ferrazzi, Harv Eker, Les Brown, Debbie Ford, Jack Canfield si altii. Printre clientii sai se numara foarte multe personalitati din lumea afacerilor si divertismentului, iar la seminarele sale participa directori si antreprenori din peste 50 de tari.

Cartile acestea sunt lectii de viata. Pentru noi toti. - Burchard

Multi traineri iti spun ce trebuie sa faci, dar putini, foarte putini, fac si ce-ti spun. Nu si Burchard. El are darul de a-i invata pe altii cum sa-si imbunatateasca viata pornind de la experientele personale. Asta il face diferit.

Lucrurile pe care Burchard ti le impartaseste te vor surprinde si te vor provoca. Se pare ca majoritatea metodelor prin care incercam sa contribuim la satisfacerea nevoilor noastre sunt, de fapt, contraproductive. De pilda, dorinta unei sigurante mai mari in viata de zi cu zi sau dorinta de a-i manipula pe ceilalti reduce nivelul controlului si al fericirii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-588-656-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri