O secundă (Volum de versuri)

Victoria Harea

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

 VALURI

Arina Delcea

259,00 MDL
                                       Straniera

Claudia Partole

199,00 MDL
 Peaky Blinders. Cartea Oficială a Serialului Fenomen pe Netflix

Steven Knight

399,00 MDL
 Tu ai un fel de paradis al tău

Nichita Stănescu

Preț special 95,40 MDL Preț standard 159,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Așa precum florile nu-și pot lungi existența fără apă, la fel este și sufletul omului însetat de dragoste față de poezie.

Sentimentul dragostei față de orice persoană sau situație care ne înconjoară și care ne oferă o senzație de bine, mereu ne inspiră să creăm, iar în urma acestor scrieri se nasc poeme care ajung la sufletele tuturor cititorilor.

Această carte, iar mai exact aceste poeme, sunt dedicate celor care încă nu și-au regăsit sufletele pierdute, celor care percep arta într-o manieră diferită și celor a căror doruri și-au uitat cărările.

Am încercat să scot în evidență valorile, a căror esență se pierde în spatele unui ecran digitalizat și sper ca voi să-mi confirmați reușita acestui lucru.

La final vin cu o întrebare: Cât valorează pentru voi o secundă?

Când vei deschide această carte, vreau să știi, drag cititor, că de-a lungul traseului parcurs printre pagini, te vei regăsi și tu în una dintre poezii, doar atunci vei simți că sufletul tău a fost așternut pe o pagină albă, că sufeltul tău astăzi este în siguranță!

Victoria Harea

Sunt o scriitoare în devenire, care crede în arta binelui și esteticului. Sunt convinsă că noile generații încă pot să se manifeste în socitate, demonstrând și dând dovadă de niște principii sănătoase.

Consider că scopul nostru pe pământ este de a lăsa ceva în urmă: unii sădesc un pom, unii scriu o carte, iar alții cultivă binele prin prisma faptelor sale. Sunt mândră să stiu, că și eu pot lăsa ceva în spate, parcursul meu abia începe și vreau ca să îmi fiți alături și să mă simțiți prin  fiecare vers din poezie.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 202
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm