O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri. 10 lecții de istorie [Audiobook]

O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri. 10 lecții de istorie [Audiobook]
670,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ediția integrală în variantă audio a volumului O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri de Neagu Djuvara, în lectura autorului. Audibook în 10 CD-uri în care se descrie istoria românilor din cele mai străvechi timpuri până în prezent.

Descriere Audiobook

Autor al unor erudite studii de istorie și filozofia istoriei, premiat de Academia Franceză, profesorul Neagu Djuvara lasă la o parte tonul academic pentru a le povesti tinerilor - și celor mai puțin tineri - istoria românilor. Cele zece CD-uri prezintă într-un mod sintetic și original momentele-cheie din trecutul nostru, fără tabuuri sau prejudecăți, scoțând la lumină întamplări mai puțin cunoscute, dar revelatoare.

Despre Autor

Neagu Djuvara (31 august 1916, București) este un istoric, diplomat, filozof, jurnalist și romancier român. Și-a făcut studiile la Paris, licențiat în litere la Sorbona (istorie, 1937) și doctor în drept (Paris, 1940). A luat parte la campania din Basarabia și Transnistria ca elev-ofițer de rezervă (iunie - noiembrie 1941), fiind rănit aproape de Odesa. A publicat în principal despre istoria României și a poporului român. O bună parte din cărțile sale se referă la filosofia istoriei, concentrându-se în jurul problemei obiectivității istoriei și istoriografiei.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri. 10 lecții de istorie
Limba: Română
Numărul de CD-uri: 10
Durata: 10:09
Voce Audiobook: Neagu Djuvara
Editura: Humanitas
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-1709-22-2
Dimensiuni: 12,5 x 12,5 cm
Greutatea: 0.2540

Pareri