O Propunere Scandaloasă

O Propunere Scandaloasă
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dupa ce este martora la suferinta surorii ei, Sophia, din pricina iubirii neimpartasite pe care i-o poarta de cinci ani celui mai admirat crai din inalta societate, Julia St. Claire jura sa nu se indragosteasca niciodata si sa amane cat mai mult momentul casatoriei. Din nefericire insa, ambitia mamei si datoriile tatalui ii strica planurile, si Julia se vede nevoita sa se logodeasca acum cu proaspatul conte de Clivesden… care este tocmai barbatul visurilor Sophiei.

Speranta Juliei de a scapa de aceasta uniune nedorita este cel mai bun prieten al ei din copilarie, Benedict Revelstoke. Acesta descopera ca intentia neasteptata a lui Clivesden de a se insura cu Julia nu are ca motivatie dragostea, ci dorinta de a castiga un pariu. Insa Benedict mai descopera si altceva – ca sentimentele lui pentru prietena din copilarie s-au transformat intr-o pasiune mistuitoare.

Asa ca atunci cand Julia ii face o propunere scandaloasa si socanta care sa-i ruineze reputatia in inalta societate si sa o scape de mariajul cu Clivesden, Benedict este bucuros sa o ajute… cu atat mai mult cu cat planul Juliei ii va conduce pe amandoi in lumea fascinanta a placerilor interzise.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2015
ISBN: 978-606-741-678-7
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri