O Pradă Uşoară

Mai multe poze

O Pradă Uşoară

Preț de Listă: 79,00 MDL (19,75 RON)

Preț: 59,25 MDL (14,81 RON)

Economisești: 19,75 MDL (4,94 RON) (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

"Ajunsă la vârsta de 24 de ani, Victoria Huntington era convinsă că se pricepe să se ferească de vânătorii de zestre... însă nu îl întâlnise pe Lucas Colebrook, noul conte de Stonevale, un bărbat cu totul deosebit de cei care îi făcuseră curte până atunci. Fire impulsivă și îndrăzneață, Victoria nu poate rezista tentației de a fi alături de conte în escapade nocturne sălbatice și nebunești.

Dar să-l însoțească pe Lucas în aceste aventuri se dovedește un demers mult mai periculos decât și-ar fi imaginat vreodată. Atrăgătorul conte se va folosi de toate slăbiciunile ei ca să o vrăjească, să o cucerească și să se însoare cu ea. Curând, Victoria se va trezi instalată în conacul dărăpănat al lui Lucas, și lucrurile iau o turnură neașteptată când adevăratul motiv pentru căsătoria încheiată în grabă va deveni evident.

În plus, fantomele trecutului ei amenință să iasă la iveală într-un complot terifiant care îi pune în pericol viața, onoarea și pe singurul bărbat pe care ar putea să-l iubească vreodată.


Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărţile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!"

 

Despre Autor


 

Jayne Ann Krentz, născută pe 28 martie 1948, în Cobb, California, Statele Unite ale Americii, este o autoare de bestselleruri New York Times sub diferite pseudonime.

Folosește pseudonimul Amanda Quick pentru romanele istorice de dragoste.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-424-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri