O poveste cum alta nu este

O poveste cum alta nu este
105,00 MDL (26,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Poveştile sunt o adevărată bucurie pentru copii. Cine a îndrăgit poveştile în copilărie nu se mai desparte de ele niciodată. Destinată preşcolarilor şi elevilor din clasele primare, colecţia cuprinde cele mai frumoase poveşti româneşti şi ale altor popoare.

Copiii se vor reîntâlni cu povestitori celebri a căror operă a încântat numeroase generaţii de cititori. Graficieni talentaţi au pus în evidenţă farmecul irepetabil al fiecărui basm.Aceste cărţi pot fi procurate separat sau în casete, fiind cel mai bun cadou de Crăciun, de Paşte, cu ocazia zilei de naştere etc.

Setul cuprinde poveştile: Balaurul şi feciorul de împăratPoveste croată. Castelul de pe apăPoveste lituaniană. Cele trei mătuşiPoveste norvegiană. Cum iepurele a învins balena şi elefantulPoveste arabă. De ce iepuraşul are urechile lungiPoveste cubaneză. Fata din floarePoveste iakută. Frumosul pescarPoveste turcă. Ginerele şoriceluluiPoveste coreeană. Izvorul TigrilorPoveste chineză. Împăratul Spic-de-GrâuPoveste românească. Pasărea de aurPoveste din Pamir. Povestea leneşuluiPoveste persană

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 24
Editura: Prut
Apariția: 2004
ISBN: 9789975699212
Dimensiuni: 12 x 16,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri