O Porție Zilnică de Înțelepciune. Vol. 1+2

O Porție Zilnică de Înțelepciune. Vol. 1+2
268,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

365 de inspiratii zilnice, pentru o viata traita in inima.

Considera ca aceasta carte, publicata la editura For you, este o mana de care te tii, ca sa te ajuti sa urci pe muntele destinului. In doar cateva minute, in care te retragi din activitatea zilnica, in fiecare zi poti sa iei o portie de intelepciune, de innoire spirituala. Poate ca ti-ar placea sa savurezi fiecare mesaj, dimineata, pentru a-ti incepe ziua cu o nota pozitiva - sau, seara, sa treci in revista, ziua care a trecut, privind-o in lumina unor anumite principii.

Mesajul fiecarei zile contine o tema, un citat plin de intelepciune, o parabola sau o anecdota din viata reala, o rugaciune si o afirmatie. Dupa ce citesti mesajul zilei, inchide ochii pentru cateva clipe si scufunda-te in rugaciune sau afirmatie. Ia aceste idei puternice in subconstient si permite-i adevarului sa risipeasca intunericul. Fiinta divina din tine se va extinde in mod miraculos, pe masura ce iti hranesti spiritul.

Nu exista limita la care poate sa ajunga vindecarea, inspiratia si schimbarile pozitive, daca aplici principiile continute in aceasta carte. Urmeaza-ti inalta chemare a inimii si viata ta va fi o dovada a maretei fiinte care esti.

Perspectiva spirituala unica, a lui Alan Cohen, va va oferi un moment de contemplare pura pentru fiecare noua zi - fie ca sunteti in cautarea unui moment de pace, inainte de a o incepe, fie a unul de inspiratie, pentru a va reincarca fortele la finele ei. Va va lua doar cateva minute sa cititi meditatia zilnica, insa intelepciunea sa va rezona cu voi, de-a lungul intregii zile.

Despre Autor

Alan Cohen este autorul a 17 carti, printre care se numara si bestsellerul The Dragon Doesn’t Live Here Anymore si I Had It All the Time.

Alan este co-autor in seria bestsellerului nr.1 New York Times: Chicken Soup for the Soul, iar cartile sale au fost traduse in 12 limbi. In fiecare luna, editorialul lui Alan, Din inima, este publicat in 60 de reviste din intreaga lume.

James Redfield, autorul cartii Profetiile de la Celestine, il numeste pe Alan: „Cel mai elocvent purtator de cuvant al inimii“.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 484
Editura: For you
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-639-017-0
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri