O Nuntă de Vis

Mai multe poze

O Nuntă de Vis
97,00 MDL (22,71 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O răpire spectaculoasă, o nuntă anulată, o dragoste nesperată - viaţa îi rezervă tinerei Brenna aventuri pline de neprevăzut

Călătorind din Anglia natală spre Scoţia pentru a-şi întâlni viitorul soţ, Lady Brenna s-a resemnat cu această căsătorie aranjată, în privinţa căreia nu a avut nici un cuvânt de spus. De aceea, când o bandă de războinici o capturează înainte să ajungă la destinaţie, ea acceptă fără ezitare să devină soţia comandantului lor, aprigul senior Connor MacAlister. Nu are însă de unde să ştie că, în realitate, capturarea ei reprezintă doar primul pas din planul de răzbunare împotriva celui care i-a fost sortit drept soţ, duşmanul de moarte al lui Connor.

Brenna nu-şi face iluzii că soţul ei ar nutri vreun sentiment de dragoste pentru ea; după căsătoria încheiată în grabă, MacAlister a asigurat-o că se poate întoarce acasă de îndată ce îi dăruieşte un fiu. Totuşi, nu poate uita că, în urmă cu zece ani, când era doar o copilă, a fost vrăjită de zâmbetul fermecător al lui MacAlister, pe atunci un simplu oaspete la castelul tatălui ei.

Acum, când tot ce-şi doreşte este să cucerească inima bravului scoţian, ura şi dorinţa de răzbunare care mocneşte de generaţii o atrag într-un război al clanurilor - din care numai credinţa şi eroul inimii ei o pot salva...

Julie Garwood este una dintre cele mai bine-cunoscute scriitoare de romane de dragoste cu caracter istoric, cele peste 30 de romane publicate până acum fiind traduse în zeci de limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-849-497-5
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri