O Lady aproape Perfectă

Mai multe poze

O Lady aproape Perfectă
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alistair Carsington si-ar dori din toata inima sa nu mai iubeasca femeile atat de mult. Pentru a scapa de cele mai rele impulsuri ale sale, calatoreste intr-un loc departe de civilizatie: in Derbyshire, unde spera sa impuste doi iepuri dintr-un foc – sa evite orice tentatie si sa-i ofere o mana de ajutor prietenului sau, care i-a salvat viata pe campul de batalie de la Waterloo.

Dar acest tel nob…il il aduce fata in fata cu domnisoara Mirabel Oldridge, o femeie la fel de inteligenta, de incapatanata si de lipsita de scrupule cum este si el, si in plus, innebunitor de irezistibila.

Viata lui Mirabel Oldridge este deja foarte plina, in incercarea de a-si tine tatal genial si extrem de excentric departe de necazuri. Ultimul lucru de care are nevoie este un aristocrat atragator, sensibil si inteligent, care sa-i aminteasca faptul ca are o inima… si un trup – considera el – ascuns de haine atat de demodate, incat este practic de datoria lui sa-i dezvaluie frumusetea.

Este oare posibil ca un lucru care pare atat de gresit sa poata oferi un sentiment atat de minunat?

 

Despre Autor


 

Loretta Chase a absolvit Clark University, după care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice, ceea ce i-a adus recunoașterea în rândul cititorilor din întreaga lume.

Cărțile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care și premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 342
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-606-686-872-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri