O Inimă Neîmblânzită

O Inimă Neîmblânzită
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Mary Elizabeth Potter nu știe ce înseamnă dragostea și crede că nici nu o să afle vreodată. Este o profesoară cu o înfățișare banală, care și-a dedicat viața profesiei, motiv pentru care acceptă să vină într-un orășel necunoscut din Wyoming. Este însă luată pe nepregătite când, în locul unui târg pașnic și liniștit, se trezește în mijlocul unei comunități pline de prejudecăți.

Plătind în continuare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o și pentru care a fost închis pe nedrept, Wolf Mackenzie este revoltat împotriva tuturor. Însă Elizabeth nu îl vede ca pe un bărbat periculos, după cum s-a obișnuit restul lumii să-l eticheteze, ci ca pe un om bun și cinstit, și un tată dedicat. Un bărbat pe care l-ar putea iubi... Când ea și Wolf se întâlnesc, Elizabeth este nevoită să-și schimbe modul în care se vede pe sine, căci el se dovedește capabil să descopere femeia senzuală care se ascunde dincolo de hainele demodate.

Atracția dintre ei este instantanee și evidentă, în ciuda lipsei ei de experiență în dragoste și a reticenței lui de a se mai apropia de cineva. Elizabeth are însă curajul de a se lupta cu prejudecățile și cu suspiciunile unui întreg oraș pentru a-şi apăra dreptul la dragoste şi fericire.

 

Despre Autor


 

Linda Howard este câştigătoarea multor premii pentru romanele sale, clasate în topul de bestselleruri din New York Times.

De asemenea, Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America a premiat-o pentru întreaga activitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-741-031-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri