O femeie de succes

O femeie de succes
75,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Drumul spre înalta societate nu a fost ușor pentru Jane Lofton, însă recompensa nu s-a lăsat așteptată. Un soț bogat, o fiică frumoasă, un loc de muncă pasionant, un cerc de prietene inteligente și elegante. Desigur, soțul indiferent o înșală, fiica adolescentă îi aruncă vorbe disprețuitoare după fiecare ședință de psihoterapie, iar compromisurile profesionale sunt uneori greu de suportat.

Totul se schimbă radical când, în urma unui accident de mașină,  Jane primește o a doua șansă la viață în schimbul promisiunii de a se dedica numai faptelor bune. Acest lucru se dovedește însă destul de dificil, căci, toată viața, Jane a fost obișnuită să cheltuiască, nu să dăruiască!

Acum, când totul se prăbușește în jurul ei, Jane se confruntă cu o mare provocare: să învețe să facă diferența între ceea ce are preț și ceea ce are cu adevărat valoare.

Pamela Morsi este autoarea a peste douăzeci de bestselleruri și deținătoarea a două premii Rita din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America. Romanele sale tratează cu umor și sensibilitate povești de dragoste neobișnuite trăite de oameni obișnuiți.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Doing Good
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Allfa
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-648-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri