O Călătorie în Lumea de Dincolo și Înapoi

O Călătorie în Lumea de Dincolo și Înapoi
128,00 MDL (28,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta carte le este recomandata tuturor celor care au simtit vreodata prezenta unui inger, care au experimentat o premonitie, care se tem de moarte sau care isi doresc sa mai traiasca cateva clipe in compania unei persoane dragi decedate.

Medium renumit, maestru spiritual si autoare carismatica, Sylvia Browne are milioane de adepti. in aceasta carte, ea reveleaza maniera in care opereaza energia psihica in dimensiunea noastra terestra, felul in care ne afecteaza aceasta viata de zi cu zi si in care ne putem conecta la puterea ei.

Pornind de la intrebarile care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris aceasta carte in care ne invata cum ne putem folosi de energia psihica pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne intari credinta, pentru a ne vindeca mintea si corpul, si pentru a afla cum sa ne bucuram mai mult de viata. Intelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viata si poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vietii noastre, de la cariera si pana la relatiile noastre cu ceilalti oameni, dar si cu spiritele din lumea de dincolo.

Aceasta carte este plina de intelepciune si ofera sfaturi practice, o calauzire limpede si o mangaiere pentru sufletul nostru. O calatorie in lumea de dincolo si inapoi reprezinta o calatorie prin lumea spirituala, dar si prin cea fizica, precum si un manual nepretuit de supravietuire spirituala in noul mileniu.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-606-8080-38-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri