O Aventura de-o Noapte

O Aventura de-o Noapte

Preț de Listă: 79,00 MDL (17,71 RON)

Preț: 55,30 MDL (12,40 RON)

Economisești: 23,70 MDL (5,31 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aflată în dificultăți financiare, Venetia Milton este foarte încântată să fotografieze colecția de relicve și artefacte strânse de o organizație misterioasă, fondată cu două secole în urmă de un alchimist excentric. Considerând că-i este dat să rămână fată bătrână, ea profită de ocazie să petreacă o noapte de neuitat cu stăpânul colecției, Gabriel Jones, fiind apoi pregătită să-și continue viața, păstrând în amintire frumoasa aventură.

La scurt timp însă, află șocată din ziare de moartea lui Gabriel, și, ca un omagiu pentru iubirea ei pasageră, Venetia își ia numele de „doamna Jones”. Ca văduvă respectabilă, ea își clădește o carieră de fotograf la Londra, devenind celebră pentru capacitatea de a „vedea” dincolo de simpla imagine și de a capta secretele pe peliculă. Însă toana ei romantică provoacă probleme neașteptate.

În primul rând, domnul Jones reapare în viața ei, cât se poate de viu, iar legăturile dintre ei sunt mai puternice decât o simplă amintire pasională. Totodată, abilitățile Venetiei atrag atenția unui individ care ar recurge la orice, chiar și la crimă, pentru a intra în posesia unui secret străvechi, pierdut de secole. Acum, Venetia și Gabriel trebuie să dezlege misterul pentru a reuși să rămână în viață, transformând pasiunea lor în ceva mai mult de o aventură de-o noapte.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Lira
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-162-5
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri