Nutritie Optimă Pentru Copilul Tău

Nutritie Optimă Pentru Copilul Tău
227,00 MDL (50,89 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu totii dorim sa avem copii sanatosi si fericiti, inteligenti si inventivi. Dar, cu toate acestea, oare luam cu adevarat in considerare faptul ca fiecare pas al unui copil - fie ca este vorba de primii pasi sau prima relatie adolescentina - depinde de cat de bine functioneaza organismul sau? Aceasta, in schimb, depinde intr-o mare masura de cat de bine este hranit.

  • De ce alimentatia adecvata este atat de importanta pentru dezvoltarea si sanatatea copilului.
  • Sfaturi despre ce alimente sa alegi si pe care sa le eviti in alimentatia copilului.
  • Ce alimente si suplimente vor accelera performantele educationale si potentialul pentru fericirea copilului, prin imbunatatirea starii de spirit si a comportamentului, stimulandu-i memoria, puterea de concentrare si marirea IQ-ului.
  • Solutii nutritioniste pentru a maximiza sanatatea fizica si psihica a copilului, precum si ameliorarea diverselor probleme de sanatate (de exemplu, astmul bronsic, insomnia, obezitatea, autismul si infectiile).
  • Cum sa aplici in practica informatiile primite si cum sa-ti hranesti copilul, de la nastere pana la adolescenta. Vei gasi destule sfaturi practice si ponturi despre alegerea suplimentelor adecvate.

Cel mai grozav dar pe care il poti oferi copilului tau este sa ii arati calea cea buna spre drumul unei vieti lungi si sanatoase. O mare parte din aceasta consta in punerea la dispozitie a celei mai bune alimentatii pentru a-l ajuta sa fie mai alert, energic, fericit si ferit de boli, cu o minte senina si inteligent.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: All
Apariția: 2010
ISBN: 9789735719296
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri