Nu Știu cum Reușeste

Mai multe poze

Nu Știu cum Reușeste
259,00 MDL (64,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Traducere din limba engleza si note de Ioana Miruna Voiculescu.

Nu stiu cum reuseste, un roman de debut devenit in scurt timp bestseller, ne ofera un adevarat spectacol de jonglerie, atit in plan stilistic, imbinind irezistibil umorul si dramatismul, cit si la nivelul propriu-zis al actiunii.

Kate Reddy este administrator de fonduri in centrul financiar al Londrei si mama a doi copii: Emily, de cinci ani, si Ben, de un an. Conflictul dintre aceste doua ipostaze determina intreaga tensiune a romanului. Fiecare minut, fiecare sfert de ora care poate fi smuls dintr-o parte este imediat adaugat in cealalta, de cele mai multe ori serviciul fiind o piedica majora in calea planurilor de a petrece mai mult timp impreuna cu familia.

Viata lui Kate este marcata de lupta zilnica impotriva somnului, a efectelor decalajului de fus orar si a altor neajunsuri, dar ironia coroziva a autoarei si optimismul personajului evita orice deviere spre melodramatic.

Despre Autor

Allison Pearson a absolvit Universitatea Cambridge, a lucrat la o scoala din Londra, intr-un spital de boli nervoase si intr-o firma de publicitate, inainte de a opta pentru cariera de jurnalista. In 1993, in cadrul Premiilor Presei Britanice, primeste titlurile de Critic of the Year si Interviewer of the Year. Colaboreaza la ziarele London Evening Standard si The Daily Telegraph si face parte din echipa de realizatori ai emisiunii BBC Newsnight Review.

Odata publicata, povestea lui Kate Reddy s-a vindut intr-un milion si jumatate de exemplare in 20 de tari. In 2006, urmeaza sa apara cel de-al doilea roman al lui Allison Pearson, I Think I Love You.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0365-5
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri