Nu Renunţa Niciodată!

Nu Renunţa Niciodată!
89,45 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O mare parte din succes depinde de cât de bine puteţi rezista presiunii. Poate părea un adevăr incontestabil şi chiar este, dar există un lucru pe care îl puteţi face. Gândiţi-vă la dumneavoastră ca la un învingător. Concentraţi-vă asupra acestui lucru, în loc să vă lăsaţi roşi de îndoielile şi de teama care vă bântuie. Concentraţi-vă asupra unor analize şi soluţii obiective. Presiunea poate scădea şi dispărea când o înfruntaţi cu o atitudine pozitivă. Chiar dacă nu vă simţiţi de neînvins, măcar jucaţi rolul acesta o perioadă de timp; vă va ajuta cu siguranţă!

Fiecare capitol conţine povestea unei afaceri, finalizată de Trump într-un anumit moment al carierei sale, şi se încheie cu un comentariu având tentă profesorală, referitor la cum poţi să înveţi din adversităţile vieţii. Inteligent şi plin de inspiraţie, Trump ne susţine când vine vorba să înfruntăm propriile eşecuri, slăbiciuni şi provocări, pentru a le transforma în oportunităţi.

„Lecţiile lui Trump sunt nepreţuite – aceasta este cartea potrivită, la momentul potrivit.“ - Robert Kiyosaki, autorul cărții Tată bogat, tată sărac

Despre Autor

Donald J. Trump este definiţia autentică a visului american de success, definind mereu noi standarde de excelenţă în timp ce îşi lărgeşte cu pasiune aria de interese în imobiliare, jocuri, sport şi divertisment. Trump are unul dintre cele mai recunoscute şi mai credibile „nume de marcă“ din lume. Este gazda şi producătorul executiv al emisiunii TV de mare success Ucenicul, aflată deja la al optulea sezon.

De asemenea, este în New York Times autorul Numărul 1 de bestselleruri. A mai scris Arta negocierii, Cum supravieţuieşti în top, Arta revenirii şi Cum să devii bogat, precum şi alte cărţi care au schimbat viaţa a milioane de oameni din toată lumea. Este un filantrop împătimit, implicat în în numeroase organizaţii caritabile.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Trump Never Give Up:How I Turned My Biggest Challenges Into Success
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-079-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri