Nu Renunţa Niciodată! Cum am Transformat în Succes cele mai mari Obstacole pe care Le-am Avut de Înfruntat

Nu Renunţa Niciodată! Cum am Transformat în Succes cele mai mari Obstacole pe care Le-am Avut de Înfruntat
173,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Subtitlu: Cum am transformat în succes cele mai mari obstacole pe care le-am avut de înfruntat

„O mare parte din succes depinde de cât de bine puteţi rezista presiunii. Poate părea un adevăr incontestabil şi chiar este, dar există un lucru pe care îl puteţi face. Gândiţi-vă la dumneavoastră ca la un învingător. Concentraţi-vă asupra acestui lucru în loc să vă lăsaţi roşi de îndoielile şi de teama care vă bântuie. Concentraţi-vă asupra unor analize şi soluţii obiective. Presiunea poate scădea şi dispărea când o înfruntaţi cu o atitudine pozitivă. Chiar dacă nu vă simţiţi de neînvins, măcar jucaţi rolul acesta o perioadă de timp, vă va ajuta cu siguranţă!“
Donald Trump

 

DONALD J. TRUMP reprezintă însăşi definiţia poveştii americane de succes, stabilind în permanenţă noi standarde de excelenţă în afaceri, prin extinderea preocupărilor sale în domeniul imobiliar, industria jocurilor de noroc şi în lumea televiziunii.  Este preşedinte şi CEO al Trump Organization, fondator al Trump Entertainment Resorts, precum şi partener al NBC Television Network. Deţine o avere estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari.
Totodată, este vedeta şi coproducătorul programului de televiziune Ucenicul, emisiune cu un succes extraordinar atât la nivel naţional, cât şi internaţional. În vara lui 2004, a debutat cu un program de radio pe Clear Channel, care a doborât toate recordurile de audienţă din istoria radioului.
Donald Trump este autorul mai multor cărţi, toate devenite bestselleruri internaţionale. Trump World Magazine a fost lansat în 2004, Trump University Online, în 2005, iar marca Donald J. Trump a devenit în timp una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

 

 

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Trump Never Give Up:How I Turned My Biggest Challenges Into Success
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-669-930-6
Greutatea: 0.3000

Pareri