Nu privi în urmă

Eleonora Lisnic

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

       Cunoscută ca ziarist la Flux și, mult mai recent, ca reporteră a postului de radio ”Europa Liberă”, Eleonora Lisnic punctează acest început de mileniu cu o extrem de incitantă și elegantă carte de poezie – ”Nu privi în urmă”.

       Apărută în condiții grafice de excepție la prestigioasa editură ”Arc”, placheta de versuri reprezintă, totodată, debutul editorial al tinerei poete.
Departe de larma modelor și a modernismelor, ferită cuminte de exhibiționismul unei poezii ”tinere” ce dă cu barda în altar sau se bate pe burtă cu toate cele nouă cete de îngeri ale lui Dumnezeu, Eleonora Lisnic afișează un lirism specific feminin, dar matur, sobru aproape, marcat de un stil propriu egal cu sine de la primul până la ultimul vers al cărții.
      ”Nu privi în urmă” ne induce în universul liric al autoarei, o lume dezaxată valoric și debusolată moral, în care discursul poetic al poetei respinge obediențele acestei ordini, pentru a pătrunde, fragil-victorios, într-un spațiu virtual al speranței de mai Bine, de mai Frumos, de mai Bun. Toată admirația și felicitările noastre!
Sursa: ”Jurnalul Național”, ediție de Chișinău, nr. 14 (222), miercuri, 24 ianuarie 2001

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 39
Apariția: 2000
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13*20 cm
ISBN: 9975-61-149-4