Regina roșie (Vol.1 și 2)

Mai multe poze

Regina roșie (Vol.1 și 2)
382,00 MDL (95,96 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lumea lui Mare Barrow este impartita in doua, dupa culoarea sangelui: cei cu sangele comun, rosu, ii servesc pe cei cu sange argintiu, elita societatii, cei care sunt dotati cu puteri supraumane. Mare face parte din rosii si-si duce traiul de pe o zi pe alta, ca hot intr-un mic sat de la tara, pana cand destinul o aduce in fata regelui, a reginei si a tuturor nobililor, unde ea descopera ca este si rosie, dar si argintie, cu puteri nebanuite.

 

Ca sa ascunda adevarul, regele o obliga sa minta si sa joace rolul unei doamne dintr-o Inalta Casa pierduta, cu o putere impresionanta, si o promite de mireasa unuia dintre fiii lui, astfel devenind o printesa argintie. Pe masura ce patrunde si mai adanc in lumea argintiilor, Mare risca totul si isi foloseste noua pozitie pentru a-i ajuta pe cei din Garda Stacojie, un grup de rebeli rosii. O miscare gresita ii poate aduce moartea, dar in jocul periculos in care a intrat singura certitudine este tradarea.

 

„O lume volatila si o eroina fara egal.“

Booklist

 

„Un thriller plin de imaginatie, in care iubirea si revolutia se ciocnesc, iar puterea si dreptatea sunt intr-o lupta pe viata si pe moarte. N-o veti putea lasa din mana.“

USA Today
Victoria Aveyard 

Al doilea volum din captivanta serie Regina roșie prezintă conflictul violent dintre armată tot mai numeroasă de rebeli roșii și lumea stăpânită de argintii.

Cu sânge roșu, dar cu o putere mai periculoasă decât ale argintiilor, aceea de a controla fulgerul, Mare a devenit o armă pe care Curtea Regală încearcă să o controleze. Însă atunci când scapă de Maven, prințul și iubitul care a trădat-o, descoperă că nu e nici pe departe singura așa.

Misiunea ei este acum să-i recruteze pe alții la fel ca ea, pentru ca împreună să lupte împotriva ordinii nedrepte care li s-a impus.

„Plină de evenimente dramatice și de întorsături de situație tulburătoare, Sabia de sticlă este o continuare alertă și palpitantă pentru cititorii Victoriei Aveyard.“

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 465
Editura: Nemira
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-758-466-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri