Noul Cod de procedură civilă. Comentariu pe articole. Ediția 2 (România) (LIVRARE: 7 ZILE)

Noul Cod de procedură civilă. Comentariu pe articole. Ediția 2 (România) (LIVRARE: 7 ZILE)
2.310,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole. Editia 2 - Ioan Les

 

 

Lucrarea, integrata in Colectia Comentarii, are drept punct de plecare textul noului Cod de procedura civila si ofera practicianului informatia necesara pentru a-l putea intelege, interpreta si aplica, atat prin prisma explicatiilor teoretice, cat si a trimiterilor la solutiile din practica judiciara. Structura comentariului, vizand interpretarea textului si modul sau de aplicare, este astfel conceputa incat sa prezinte o maxima utilitate pentru orientarea cititorului, precum si pentru promovarea unor solutii corecte si coerente in plan legislativ si jurisprudential.

Despre a doua editie

Necesitatea unei noi editii a lucrarii a reiesit din modificarile legislative intervenite de la intrarea in vigoare a Codului si pana in prezent, dar mai ales din republicarea Codului de procedura civila in aprilie 2015.
Editia a doua a lucrarii tine cont nu numai de modificarile legislative intervenite (sunt integrate modificarile aduse prin Legea nr. 138/2014 ce vizeaza, indeosebi, materia executarii silite si sunt destinate sa contribuie la accelerarea procedurilor de executare silita), ci si de consideratiile doctrinare elaborate in baza noii legislatii procesual-civile si, mai ales, de deciziile jurisprudentei, in acele domenii de reglementare in care judecatorii au fost chemati sa aplice deja prevederile Codului de procedura civila.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 1616
Apariția: 2015
Dimensiuni: 24 x 17 cm

Pareri