Noua Terapie prin Acceptare și Angajament

Noua Terapie prin Acceptare și Angajament
280,00 MDL (65,55 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Florentina Lijfering, Mihai Rotariu, Zsuzsanna-Agnes Sajnar, Krisztina-Gabriella Szabo (coord.), Jeno-Laszlo Vargha.
 
Terapia prin acceptare si angajament reprezinta una dintre abordarile psihologice de actualitate, avind o fundamentare empirica foarte solida. Ea surprinde prin combinarea inedita a unor elemente aparent ireconciliabile – vechi si nou, rigoare stiintifica de cea mai inalta clasa si exercitii desprinse parca dintr-un joc de copii – si printr-un pragmatism pus in slujba celor mai profunde valori umaniste.
 
Principala provocare lansata de lucrare este aceea de a iesi din tiparele gindirii cu care sintem obisnuiti de cultura – inclusiv psihologica – predominanta a secolului XX. Vrei sa te simti bine? Vrei sa traiesti asa cum ti-ai dorit dintotdeauna? Sau poate, mai intii, vrei sa afli ce fel de viata iti doresti? Tuturor celor care raspund afirmativ la aceste intrebari, cartea le ofera cai noi de a-si atinge scopurile propuse.
 
Din cuprins:

Suferinta umana • De ce duce limbajul la suferinta • Ispita evitarii • Constiinta deplina • Ce este si ce nu este disponibilitatea • Ce sint valorile?

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Polirom
Apariția: Mai 2013
ISBN: 978-973-46-2782-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri