Noua şi Scurta Viaţă a lui Bree Tanner

Mai multe poze

Noua şi Scurta Viaţă a lui Bree Tanner

Preț de Listă: 240,00 MDL (56,18 RON)

Preț: 36,00 MDL (8,43 RON)

Economisești: 204,00 MDL (47,76 RON) (85%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Noua si scurta viata a lui Bree Tanner este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data in romanul Eclipsa, si a lumii intunecate in care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut impotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa intalnirea lor memorabila Bree Tanner abia daca-si aminteste cum era viata ei inainte de dobandirea acestor simturi puternice, reflexe supraomenesti si putere fizica coplesitoare. Viata de dinainte de setea neostoita de sange... viata de dinainte de a deveni vampir.

Bree stie ca traiul alaturi de tovarasii ei nou-nascuti are unele certitudini si reguli prea putine: pazeste-te, nu atrage atentia asupra ta si, mai presus de toate, sa ajungi inapoi acasa inainte de rasarit, altminteri vei muri. Ceea ce nu stie e ca viata ei de nemuritoare e pe cale sa se sfarseasca. Apoi Bree isi gaseste un prieten neasteptat in Diego, un nou-nascut la fel de curios ca si ea cu privire la creatoarea lor misterioasa, despre care stiu doar ca e o ea.

Pe masura ce descopera ca nou-nascutii sunt doar pioni intr-un joc mult mai mare, Bree si Diego trebuie sa se hotarasca in cine pot sa se increada. Dar daca tot ce stii despre vampiri se bazeaza pe minciuni, cum poti descoperi adevarul? Intr-o alta combinatie irezistibila de pericole, mister si romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-nascuti, care se pregateste sa ii atace pe Bella Swan si familia Cullen, totul culminand intr-un final de neuitat.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 192
Editura: Rao
Apariția: Iunie 2010
ISBN: 978-973-54-0279-2
Dimensiuni: 14,5 x 21,6 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri