Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa (Seria Amurg)

Mai multe poze

Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa (Seria Amurg)
147,00 MDL (32,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

După întâlnirea lor memorabilă, Bree Tanner abia dacă-şi aminteşte cum era viaţa ei înainte de dobândirea acestor simţuri puternice, reflexe supraomeneşti şi putere fizică copleşitoare. Viaţa de dinainte de setea neostoită de sânge... viaţa de dinainte de a deveni vampir. Bree ştie că traiul alături de tovarăşii ei nou-născuţi are unele certitudini şi reguli prea puţine: păzeşte-te, nu atrage atenţia asupra ta şi, mai presus de toate, să ajungi înapoi acasă înainte de răsărit, altminteri vei muri. Ceea ce nu ştie e că viaţa ei de nemuritoare e pe cale să se sfârşească. 

Apoi Bree îşi găseşte un prieten neaşteptat în Diego, un nou-născut la fel de curios ca şi ea cu privire la creatoarea lor misterioasă, despre care ştiu doar că e o ea. Pe măsură ce descoperă că nou-născuţii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree şi Diego trebuie să se hotărască în cine pot să se încreadă. Dar dacă tot ce ştii despre vampiri se bazează pe minciuni, cum poţi descoperi adevărul? 

Într-o altă combinaţie irezistibilă de pericole, mister şi romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-născuţi, care se pregăteşte să îi atace pe Bella Swan şi familia Cullen, totul culminând într-un final de neuitat.

Recenzie Video


Despre Autoare

Stephenie Meyer (24 decembrie 1973 în Hardford, Connecticut) este o autoare americană de romane fantastice. Cea mai cunoscută serie a sa este Twilight (Amurg). Când avea patru ani, familia ei s-a mutat în Phoenix, Arizona. A urmat cursurile universității Brigham Young din Provo, Utah, unde a obținut doctoratul în literatura engleză. Acolo și-a întâlnit viitorul soț, Christian, cunoscut drept Pancho, din Arizona. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 și au trei copii: Gabe, Seth, și Eli.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella (Twilight Saga)
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 192
Editura: Rao
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-54-0279-2
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.3240

Pareri