Noua paradigmă a pieţelor financiare. Criza creditelor din 2008 şi implicaţiile ei [Copertă moale]

Noua paradigmă a pieţelor financiare. Criza creditelor din 2008 şi implicaţiile ei [Copertă moale]
47,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Dincolo de celebritatea câştigată prin speculaţiile sale financiare, George Soros ne prezintă în cărţile sale un chip mult mai complex: acela al unui analist versat al realităţilor economice, al unui filantrop preocupat de soarta celor din jur şi de mersul societăţii în care trăieşte, dar şi al unui gânditor de o veritabilă dimensiune filozofică.

Această carte trage un semnal de alarmă privind actuala criză financiară, oferă o analiză aprofundată a acesteia, propunând o ecuaţie socio-economică în măsură să o explice şi să o soluţioneze: teoria reflexivităţii.

Despre Autor

George Soros (n. 12 august 1930, Budapesta, Ungaria) este un economist, om de afaceri miliardar american originar din Ungaria. Soros a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.

În 1993, Soros a înființat Fundația pentru o Societate Deschisă, numită și Fundația Soros. Soros își exprimă frecvent opiniile cu privire la problemele politice, economice și monetare de actualitate, publicând cărți și articole de presă, precum și dând interviuri difuzate la radio și TV. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 140
Editura: Litera
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-675-494-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri