Noua biblie a vitaminelor

Noua biblie a vitaminelor

Preț de Listă: 304,00 MDL (71,35 RON)

Preț: 152,00 MDL (35,67 RON)

Economisești: 152,00 MDL (35,67 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descoperă: care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme; Noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos; Arta personalizării regimului dietetic în scopul armonizării cu stilul tău de viaţă, cu profilul tău de sănătate şi chiar cu condiţiile de la locul de muncă; Alternativele naturale la terapia de înlocuire hormonală, Viagra, Prozac şi Valium.

Secţiuni consistente despre nutraceutice, homeopatie şi aromaterapie, cu îndrumări privind găsirea celor mai buni practicieni în aceste domenii Regimuri curative pentru cardiaci, victimele accidentelor vascular-cerebrale, diabetici şi suferinzii de artrită Noi avertismente privind interacţiunile periculoase dintre diferitele medicamente şi „tratamentele miraculoase";Plus!

Secţiuni extinse despre ceaiurile şi tincturile din plante, adjuvantele pentru înfrumuseţare, diete, consumul de sare şi zahăr şi noi căi de sporire a nivelului de energie şi de ameliorare a fertilităţii şi a vieţii sexuale."Deși se găsesc pe internet informații nutriționale din abundență, există o la fel de bogată dezinformare în ceea ce privește suplimentele, interacțiunile potențiale cu alimentația și medicamentele, nivelurile de toxicitate și altele.

A nu ști ce să crezi și să nu crezi, ce să cauți și să nu cauți îți poate pune în pericol grav sănătatea. Biblia vitaminelor a fost gândită pentru a preveni astfel de situații.

 

Despre Autor


 

Earl Mindell este autorul unui mare număr de titluri care s-au bucurat de succes internaţional, inclusiv Noua biblie a vitaminelor, care s-a vândut în 10 milioane de exemplare şi s-a tradus în 33 de limbi. Este farmacist autorizat, maestru erborist şi profesor de nutriţie la Pacific Western University din Los Angeles.

Susţine seminarii de nutriţie în întreaga lume. Locuieşte în Beverly Hills, California. Această carte a ajuns la a treizecea ediţie.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 640
Editura: Lifestyle
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-92804-4-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6100

Pareri