Nostradamus. Profețiile Complete 2001-2105

Nostradamus. Profețiile Complete 2001-2105
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, din 1 iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, cu o seara mai inainte, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului.

De-a lungul timpului, doar Biblia s-a vandut in mai multe exemplare.

Dezastrul de la World Trade Center, razboiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005 si inundatiile de proportii din New Orleans sunt doar cateva dintre evenimentele prezise de Nostradamus.

Mario Reading ne ofera acum ocazia sa aruncam o privire asupra secolului 21, chiar inainte ca mecanismul istoriei sa se puna in miscare. Ce ne rezerva oare viitorul? Un atentat la viata presedintelui Statelor Unite ale Americii? Un nou Razboi Mondial? Destramarea ONU? Prabusirea monarhiei britanice?

Nasterea celui de-al treilea Anticrist?

Recenzii

După ce am supraviețuit atâtor sfârșituri ale lumii- imaginare, mie mi-a pierit interesul despre orice previziune. Dar poate vă întrebați ce ar avea Nostradamus de zis în legătura cu ce se va întampla cu noi peste 50 de ani, sau cine ne va conduce, ce fapte istorice vor marca lumea? Dacă da, Nostradamus. Profețiile complete 2001-20105 ne oferă câteva variante.

Controversat medic şi farmacis francez, Michael de Nostredame s-a bucurat de celebritate şi recunoaştere încă din timpul vieţii. De la moartea sa, din 1 iulie 1566, eveniment pe care l-a prevăzut întocmai, cu o seară mai înainte, profeţiile sale au văzut necontenit lumina tiparului. Se spune că de-a lungul timpului, doar Biblia s-a vândut în mai multe exemplare. Mario Reading ne oferă acum ocazia să aruncăm o privire asupra previziunilor lui Nostradamus pentru secolul 21 dar și puțin din secolul 22.

Nu îmi place să citesc despre viitor, mai ales când este vorba despre evenimente nefericite, însă profețiile lui Michel de Nostredame m-au făcut curioasă, în primul rând pentru că e prima carte legată de aceste profeții pe care o citesc și apoi, am vrut să verific dacă vreuna dintre profeții s-a adeverit.

Autorul susține că are o cu totul altă viziune asupra profețiilor față de ceilalți pasionați în a le descifra. El spune că atâta timp cât se cunoaște că Nostradamus a fost alchimist, și cum alchimiștii considerau că totul pe pământ este contopit și interconectat, atunci sigur catrenele acestuia trebuiesc interpretate unul în legătură cu celălalt și nu separat. Nostradamus și-a organizat prezicerile în centurii de cât 100 de catrene fiecare, cu excepția unuia singur care se oprește la numărul 42. Mario Reading, prin noua sa metodă de interpretare, alătură catrene din diferite centurii dar care au ani de index asemănători.

Citind catrenele și apoi interpretarea autorului, mi-am dat seama că este nevoie de o bună documentare pentru a putea înțelege ceva sau pentru a putea plasa anul corespunzător, catrenele fiind ambigue, iar limbajul învechit.
Deocamdată, ceea ce am vrut eu să verific nu s-a adeverit, dar poate anul nu a fost prezis corect ci cu o anumită eroare. Așa cum și moartea prințesei Diana a fost prezisă pentru anul 2012…

Plusuri: Apreciez documentarea detaliată a autorului pentru a putea descifra catrenele și faptul că ni le prezintă sub o formă ușor de citit, cu repere în timp și spațiu.

Recomandari: Celor interesați de acest subiect, al previziunilor, dar și al istoriei, celor care vor să știe ce se va întampla înainte ca faptele să își urmeze cursul.

-- Renata Nae, Bookblog.ro

Despre Autor

Mario Reading s-a nascut in Dorset si a copilarit in Anglia, Germania si in sudul Frantei. Cunoscator a patru limbi straine, si-a facut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat in literatura franceza si germana, precum si in traduceri.

Un adevarat nomad, Mario Reading si-a petrecut tineretea vanzand carti rare, predand calaria in Africa, studiind dresajul la Viena, facand polo de performanta in India, Spania si Dubai, administrand plantatia de cafea a sotiei sale si supravietuind unui cancer in stadiu terminal.

Autor al romanelor The Music-Makers si The Honourable Soldier, Reading a fost premiat cu Arts Council Writing Award in 2004.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-620-0
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri