Noi Începuturi

Noi Începuturi
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Teresa ”Toots” Loudenberry a adunat nenumărate aventuri - fără a-i pomeni pe cei opt soți mult iubiți - de-a lungul unei existențe pline de surprize și satisfacții.

Rămasă iarăși văduvă, Toots este gata să guste din nou bucuriile vieții, iar destinul tocmai i-a oferit oportunitatea perfectă.

Ziarul de scandal din Los Angeles unde lucrează fiica ei, Abby, este scos la vânzare din cauza datoriilor la jocurile de noroc ale proprietarului.

Nerăbdătoare să găsească o metodă prin care Abby să-și poată face în continuare, în vâltoarea evenimentelor de la Hollywoodîn meseria de jurnalistă pe care o iubește, Toots apelează la prietenele ei de-o viață - Sophie, Mavis și Ida.

Împreună, ele pun la cale un plan de preluare în secreta tabloidului, lucru care se dovedește a fi mai complicat decât părea la prima vedere - în condițiile în care prorietarul este un ecroc, adevăru ascuns cu orice preț și o poveste de dragoste trebuie protejată.

Însă Toots va dovedi că viața îți poate oferi în orice moment ceva nou și incitant, dacă ești dispus să o trăiești din plin.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Scoop
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-933-145-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri