Night School. Vol. 1

Mai multe poze

Night School. Vol. 1
185,00 MDL (37,19 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lumea lui Allie Sheridan este la pământ: fratele ei mai mare a dispărut, ea a fost dată iar afară din școală pentru indisciplină, ba chiar și arestată. Din nou. Trimisă de părinți la o școală-internat extrem de strictă, Allie se așteaptă să găsească acolo o închisoare.

În schimb, descoperă că Cimmeria este un liceu de elită foarte diferit, o şcoală de modă veche, a cărei clădire, aflată în mijlocul naturii, datează de câteva sute de ani și este complet lipsită de orice cale de acces la tehnologia modernă. Elevii săi sunt un straniu amestec de tineri supradotați și de fii de milionari, deși Allie este sigură că ea nu face parte din nici una dintre aceste categorii.

Regulile școlii sunt cvasimilitare, iar anumiți elevi sunt recrutați într-un grup de elită foarte discret, o organizație misterioasă autointitulată Night School.

Curând, Allie constată că, mai ales în timpul nopții, Cimmeria este plină de secrete, că toată lumea minte. Pe măsură ce școala începe să devină un loc foarte periculos, adolescenta trebuie să decidă în cine poate avea încredere și, mai ales, pe cine poate să iubească...

În Night School, C.J. Daugherty creează o lume tulburătoare, plină de mister, de primejdii și de emoție.

„O eroină inteligentă, atrăgătoare și o intrigă palpitantă, plină de suspans.“ -- Kirkus Reviews

Roman publicat în peste 20 de țări

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2013
ISBN: 978-606-686-087-1
Dimensiuni: 14 x 21cm
Greutatea: 0.5200

Pareri