Neuroștiința fericirii. Dezvoltarea constienta a creierului catre armonie si integrare (LIVRARE 15 ZILE)

DANIEL J. SIEGEL

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Stiinta demonstreaza ca a avea o stare de atentie constienta (mindful awareness) amelioreaza functionarea noastra din punct de vedere fiziologic, mintal si interpersonal. Cum ar fi sa poti intelege cu adevarat ce gandesc si simt ceilalti, astfel incat sa traiesti intr-o armonie care scoate la lumina tot ce este mai bun in tine? Se poate, daca stii cum sa folosesti corect ultimele mecanisme ale neurostiintei interpersonale.

Intelegerea de sine si flexibilitatea mintala se pot educa prin atentie constienta, ajutandu-te sa iti dezvolti dimensiunile fizice si psihologice ale propriei stari de bine. In plus:
sistemul imunitar si cel cardiac vor fi mai puternice
relatiile cu cei din jur se vor ameliora (indiferent daca este vorba despre familie, prieteni sau colegi de birou
Inarmat cu dovezi emipirice, Daniel Siegel adopta in titlul "Neurostiinta fericiirii" (editia a doua a "Mindfulness si neurobiologie") o abordare inovatoare: aduce laolalta descoperirile rezultate in urma unor cercetari de ultima ora si intelepciunea practicilor mindulness, pentru a demonstra cum ar putea functiona aceasta abilitate accesibila oricui si modul in care cultivarea ei ne poate imbogati viata.
In centrul acestei sinteze vizionare dintre stiinta si practica se afla ideea ca, prin constientizarea experientelor noastre neintrerupte, in noi se creeeaza o legatura - sau rezonanta - care controleaza anumite circuite sociale si emotionale in creier. Practica mindfulness stimuleaza dezvoltarea acestor "circuite de rezonanta" - dezvoltare ce transforma starea de atentie constienta permanenta intr-o stare de rezistenta pe termen lung.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 448
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 5948417460183